top of page

COACH CORNER

Ghid dedicat profesorilor pentru mentorarea echipelor de FIRST Lego League

COACH CORNER

Echipa de robotica RoSophia#21455 continua sa inspire si sa contribuie la promovarea educatiei de tip STEAM (stiinta, tehnologie, inginerie, arta si matematica) prin oferirea de resurse informationale pentru profesorii/mentorii doresc sa-si imbunatateasca cunostintele in ceea ce priveste robotica educationala.


Astfel, astazi anuntam lansarea variantei in limba romana a revistei COACH CORNER. Aceasta poate fi descarcata din link-ul din bio de pe paginile noastre de Facebook sau Instagram.


Aceasta revista este dedicata mentorilor si echipelor care doresc sa participe la competitia FIRST Lego League. Continutul revistei a fost dezvoltat in urma mai multor ani de experienta, de mentori si antrenori a unor echipe premiate in acest concurs si proprietatea intelectuala apartine site-ului flltutorials.com. Echipa RoSophia#21455 a tradus revista in limba romana si in baza acordului de parteneriat cu detinatorii flltutorials.com, o pune la dispozitia comunitatii, in mod gratuit.


Ghidul are menirea de a le oferi un sprijin celor care sunt la inceput de drum cu sfaturi utile si explicatii simple pentru o imagine mai clara asupra formatului competitiei, a probelor si a jurizarii.


Puteti regasi informatii despre primii pasi in formarea unei echipe, cum trebuie sa analizati tema sezonului, cum puteti gasi idei pentru proiectul de inovare, inclusiv pasi in constructia mesei de joc.


Ghidul se va lansa sub forma unei reviste in 3 numere, care vor fi publicate pe rand, la cateva zile diferenta. Continutul revistei se va putea accesa din link-ul pus la dispozitie pe paginile noastre de socializare in anuntul de publicare al fiecarui numar.


Veti gasi fiecare numar al revistei in linkul urmator: https://shorturl.at/cgiko .


Ne bucuram ca putem oferi comunitatii suportul de care unele echipe chiar au nevoie si suntem recunoscatori pentru increderea acordata de partenerii nostri!


Thank you FLLTUTORIALS.COM, EV3 Lessons, spikeprimelessons.org for our partnership and for letting us translate your sites!


Echipa RoSophia#21455

bottom of page